Compatibele versies
Entenbrust mit Orangen-Ingwer-Sauce, Kartoffelpüree und grünen Bohnen
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr nach Geschmack
- 40 g Schalotte, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Ingwer, frisch, geschält, in dünnen Scheiben (2 mm)
-
60
g Seville Orangenmarmelade
of 60 g Orangenmarmelade und zusätzlich 1 EL Zitronensaft - 1 Prise Thymianblätter, frisch
- 20 g Olivenöl
- 20 g Balsamicoessig
- 50 g Portwein
- 550 g Wasser
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Entenbrüste, ohne Haut (à ca. 150-200 g) (siehe Tipp)
- 350 g Kartoffeln, mehligkochend, geschält, in Stücken (1 cm)
- ½ TL Paprika, süß
- 30 g Butter
- 120 g Milch
- 120 - 150 g grüne Bohnen, frisch, ggf. in Stücken (2 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3136 kJ / 750 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hackfleischbällchen mit Tomatensauce
45 Min
Vanilleeis
12 Std.
Gemüse-Eintopf
50 Min
Rindfleisch in Pilz-Sahne-Sauce
1u.
Sangria
10min
Hackbraten
1u. 20min
Menü mit Ingwer-Erbsen-Suppe, Zitronenlachs, Brokkoli und Kartoffeln
45 Min
Garam-Masala-Hähnchen
50 Min
Kürbissuppe
35min
Rindergulasch mit Semmelknödeln
1u. 30min
Kabeljau mit Zitrusbutter
50 Min
Muscheln in Weissweinsud
35min