Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Kalbshaxe (1000-1200 g)
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 40 g Olivenöl
- 3 Tomaten (350 g), geviertelt
- 50 g Staudensellerie, in mundgerechten Stücken
- 100 g Möhren, in mundgerechten Stücken
- 140 g Wasser
- 100 g Weißwein
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - ½ - 1 TL Salz, nach Geschmack
- ½ TL Pfeffer
- 25 g Speisestärke
- 50 g Tomatenmark
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1608 kJ / 385 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kalbsragout mit Erbsen
1h 15min
Provenzialisches Lammragout
1 Std. 40 Min
Kalbsleber venezianisch
40 Min
Saltimbocca auf Erbsen-Polenta
30 Min
Boeuf Bourguignon
9 Std. 30 Min
Karibisches Lammragout mit Reiskugeln
9h 15min
Pappardelle mit Lammragout
1h
Boeuf Bourguignon
1h 30min
Afelia mit Bulgur (zypriotisches Schweinegulasch)
2h 50min
Hackbraten mit Salbei und Oliven
1h 20min
Coq au vin
2h
Rindfleisch in Rotwein
2 Std. 15 Min