Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Kalbshaxe (1000-1200 g)
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 40 g Olivenöl
- 3 Tomaten (350 g), geviertelt
- 50 g Staudensellerie, in mundgerechten Stücken
- 100 g Möhren, in mundgerechten Stücken
- 140 g Wasser
- 100 g Weißwein
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - ½ - 1 TL Salz, nach Geschmack
- ½ TL Pfeffer
- 25 g Speisestärke
- 50 g Tomatenmark
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1608 kJ / 385 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coq au vin
2h
Boeuf Bourguignon
1 Std. 30 Min
Tagine mit Seeteufel
1 Std.
Rindfleisch in Rotwein
2 Std. 15 Min
Provenzialisches Lammragout
1h 40min
Kalbsragout mit Erbsen
1h 15min
Lammragout
1 Std.
Kalbsleber venezianisch
40 Min
Lammkeule alla Romana
2 Std. 15 Min
Andalusische Fischsuppe
50 Min
Rinderragout mit Bohnen
50 Min
Kaninchen in Barolosauce
1h 15min