Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g Wasser
- 350 g Kartoffeln, in Stücken (3-4 cm)
- 1 ½ TL Salz
- 350 g gemischtes Gemüse (z. B. Spargel, Blumenkohlröschen, Möhren), in Stücken
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen, nach Geschmack
- 2 Forellen, frisch (je ca. 220 g)
- 2 Zitronen (inkl. Zitrone zum Servieren)
Sauce Hollandaise
- 100 g Butter, in Stücken
- 4 Eigelb
- 50 g Weißwein
- 10 g Zitronensaft, frisch gepresst
- ½ TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen, nach Geschmack
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3694 kJ / 882 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 59 g
- Vezels
- 7.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Menü mit Ingwer-Erbsen-Suppe, Zitronenlachs, Brokkoli und Kartoffeln
45 Min
Schweinefilet mit Senfsauce
35 min
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
45 Min
Apfelkuchen
1h
Lachs mit Champignon-Sahne-Sauce und Kartoffeln
50 Min
Blätterteig, schnell
2h
Kabeljau mit Rahmkartoffeln und Blattspinat
45 Min
Schweinefilet mit Sauerkraut und Kartoffelpüree
1 Std. 10 Min
Kabeljau mit Zitrusbutter
50 Min
Forelle Blau mit Ofenkartoffeln
1 Std. 10 Min
Seehecht mit Safran-Kartoffelpüree
50 Min
Forellenpäckchen auf Schmorgurken
45 Min