Forellen mit Sauce Hollandaise

3.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 50min
2 Portionen

Ingrediënten

  • Wasser
    750 g
  • Kartoffeln in Stücken (3-4 cm)
    350 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • gemischtes Gemüse (z. B. Spargel, Blumenkohlröschen, Möhren), in Stücken
    350 g
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen nach Geschmack
    ¼ TL
  • Forellen, frisch (je ca. 220 g)
    2
  • Zitronen (inkl. Zitrone zum Servieren)
    2
Sauce Hollandaise
  • Butter in Stücken
    100 g
  • Eigelb
    4
  • Weißwein
    50 g
  • Zitronensaft, frisch gepresst
    10 g
  • Salz
    ½ TL
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen nach Geschmack
    ¼ TL

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 44 g
Calorieën 3694 kJ / 882 kcal
Vetten 59 g
Vezels 7.1 g
Koolhydraten 36 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...