Teriyaki-Lachs vakuumiert

Teriyaki-Lachs vakuumiert

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Teriyaki-Sauce
    75 g
  • frischer Ingwer in dünne Streifen geschnitten
    20 g
  • Sesam, jede Farbe
    40 g
  • Lachsfilets frisch, mit Haut (je ca. 150 g)
    4
  • Wasser ca., bei Bedarf anpassen
    1450 g
  • Zitronensaft, frisch gepresst (½ Zitrone)
    30 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Natrium 95 mg
Eiwitten 33 g
Calorieën 1650 kJ / 394 kcal
Vetten 26 g
Vezels 1.2 g
Verzadigd vet 5 g
Koolhydraten 7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...