Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Kalbsfilet, vom Metzger in ca. 24 dünne Scheiben geschnitten
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 50 g Mehl
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 3 Eier
- 40 g Butter
- 60 g Olivenöl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 952 kJ / 227 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto milanese
35min
Bucatini all'amatriciana
45min
Filet Wellington
1h 45min
Kalbsbraten mit Kräuterkruste und Kartoffelgemüse
3 Std.
Kalbfleisch in Thunfischsauce
13h
Schollenröllchen auf Safranrisotto
35min
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1 godz. 30 min
Züri-Gschnätzlets
50min
Roastbeef mit Rösti und Tatarensauce
40min
Risotto alla Milanese
35min
Fischknusperli mit Tartarsauce
50min
Sauce Tatare
15 Min