Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Kalbsfilet, vom Metzger in ca. 24 dünne Scheiben geschnitten
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 50 g Mehl
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 3 Eier
- 40 g Butter
- 60 g Olivenöl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 952 kJ / 227 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filet Wellington
1h 45 min
Egli-Knusperli
1h
Sauce Béarnaise
40min
Blanquette de veau (Weisses Kalbsvoressen)
1h 15min
Puschlaver Pizzoccheri mit Gemüse
1h 30min
Hackbällchen in Rotwein-Sugo
1 godz. 20 min
Züri-Gschnätzlets
50min
Linguine mit Lachs-Wodka-Rahm
20 min
Risotto alla Milanese
35 min
Risotto milanese
35 min
Rindergeschnetzeltes Stroganoff
1h 40min
Kalbsmedaillons mit Sauce Béarnaise und Fingermöhren
1h