Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 5 Zweigchen Petersilie, frisch, vorsichtig gewaschen und getrocknet
- 1000 g Miesmuscheln, gesäubert
- 500 g Venusmuscheln, frisch, gesäubert
- 500 g Wasser
- 20 g Olivenöl, nativ
- 50 g Zwiebeln, in Stücken (2-3 cm)
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Chili, frisch, vorzugsweise rot, entkernt
- 50 g Weisswein, trocken
- 300 g passierte Tomaten, aus der Dose
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 320 g Pasta getrocknet, Sorte Spaghettini
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1807 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lachs auf Rahmkabis mit Petersilienkartoffeln
1 godz. 10 min
Crevetten Sweet and Sour
40min
Crevetten süss-sauer
1h 15 min
Sizilianischer Crevettensalat
40min
Muscheln in Weissweinsud
35min
Blanquette de veau (Weisses Kalbsvoressen)
1h 15 min
Kalbsbraten mit Kräuterkruste und Kartoffelgemüse
3 Std.
Pennette mit Safran und Crevetten
30min
Farfalle mit Venusmuscheln und Cherry-Tomaten
30min
Penne alla Puttanesca
35min
Miesmuscheln in scharfer Tomatensauce
45 Min
Muscheln nach Seemannsart
30min