Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 5 Zweigchen Petersilie, frisch, vorsichtig gewaschen und getrocknet
- 1000 g Miesmuscheln, gesäubert
- 500 g Venusmuscheln, frisch, gesäubert
- 500 g Wasser
- 20 g Olivenöl, nativ
- 50 g Zwiebeln, in Stücken (2-3 cm)
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Chili, frisch, vorzugsweise rot, entkernt
- 50 g Weisswein, trocken
- 300 g passierte Tomaten, aus der Dose
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 320 g Pasta getrocknet, Sorte Spaghettini
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1807 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortiglioni mit Lachs und Crevetten
40min
Rindsfleischtopf mit Kartoffeln und Nudeln
1 Std. 40 Min
Meeresfrüchte Korma
40min
Spaghetti alla Carbonara
30min
Miesmuscheln in scharfer Tomatensauce
45min
Sizilianischer Crevettensalat
40min
Linguine mit Riesencrevetten
30min
Reis mit Meeresfrüchten
1h 15min
Muscheln nach Seemannsart
30min
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1h 30min
Pennette mit Safran und Crevetten
30min
Muscheln in Weissweinsud
35min