Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 5 Zweigchen Petersilie, frisch, vorsichtig gewaschen und getrocknet
- 1000 g Miesmuscheln, gesäubert
- 500 g Venusmuscheln, frisch, gesäubert
- 500 g Wasser
- 20 g Olivenöl, nativ
- 50 g Zwiebeln, in Stücken (2-3 cm)
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Chili, frisch, vorzugsweise rot, entkernt
- 50 g Weisswein, trocken
- 300 g passierte Tomaten, aus der Dose
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 320 g Pasta getrocknet, Sorte Spaghettini
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1807 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crevettencurry
35min
Linguine mit Lachs-Wodka-Rahm
20 Min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Penne alla Puttanesca
35min
Tex-Mex Tortillas mit Schweinefleisch
1h 20min
Stroganoff
45 min
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2h
Reis mit Meeresfrüchten
1h 15min
Linguine mit Riesencrevetten
30 Min
Linguine mit Scampi und Zitronensauce
20 Min
Egli-Knusperli
1h
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1 godz. 30 min