Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 5 Zweigchen Petersilie, frisch, vorsichtig gewaschen und getrocknet
- 1000 g Miesmuscheln, gesäubert
- 500 g Venusmuscheln, frisch, gesäubert
- 500 g Wasser
- 20 g Olivenöl, nativ
- 50 g Zwiebeln, in Stücken (2-3 cm)
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Chili, frisch, vorzugsweise rot, entkernt
- 50 g Weisswein, trocken
- 300 g passierte Tomaten, aus der Dose
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 320 g Pasta getrocknet, Sorte Spaghettini
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1807 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pennette mit Safran und Crevetten
30 Min
Meeresfrüchte Korma
40 Min
Salade niçoise
40 Min
Penne alla Puttanesca
35 Min
Muscheln nach Seemannsart
30 Min
Linguine mit Riesencrevetten
30 Min
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45 Min
Muscheln in Weissweinsud
35 Min
Linguine mit Lachs-Wodka-Rahm
20 min
Reis mit Meeresfrüchten
1 Std. 15 Min
Penne mit Muscheln
1 Std. 5 Min
Linguine mit Scampi und Zitronensauce
20 min