Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 Trutenschnitzel
- 1 Schalotte
- 40 g Olivenöl, nativ
- 200 g Jungspinat, frisch, gewaschen und getrocknet
- 250 g Gorgonzola oder andere Sorte Blauschimmelkäse (z. B. Roquefort, Stilton), in Stücken
- 700 g Wasser
- 150 g Milch
- 20 g Weissmehl
- 1 TL feinkörniges Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2130 kJ / 509 kcal
- Eiwitten
- 51.5 g
- Koolhydraten
- 7.5 g
- Vetten
- 30.5 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1h
Boeuf Bourguignon
2h
Stroganoff
45min
Rindfleischragout auf Selleriepüree
1h
Zitronenpoulet
50min
Gefülltes Curry-Poulet-Brot
2 Std. 45 Min
Ziegenkäse-Soufflé, Joghurtsauce und Lauch
45min
Poulet mit Spargeln und Reis an Weisswein-Specksauce
45min
Poulet-Speck-Auflauf
1 Std. 10 Min
Pouletbrustfilet mit Pilzen und Gemüse
1h
Orangen-Truthahn mit Kartoffeln und Kohlrabi
40min
Fleischvögel mit Gemüse
1h