Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Bier
- 120 g Weissmehl
- ½ TL Knoblauchpulver
- ½ TL Petersilie, getrocknet
- 1 TL Trockenhefe
- 1 TL feinkörniges Salz
- 500 g Kabeljaufilet, enthäutet und entgrätet, in Stifte geschnitten (2 x 6 cm) (siehe Variante)
- 30 g Olivenöl
- 400 g passierte Tomaten
- ½ TL Zucker (optioneel)
- 1 Prise Natron
- 300 g Öl, zum Frittieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1321 kJ / 316 kcal
- Eiwitten
- 26.16 g
- Koolhydraten
- 26.43 g
- Vetten
- 10.44 g
- Vezels
- 2.06 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fotzelschnitten
30 min
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1h
Fleischbällchen mit Kartoffelstock
1h
Cannelloni
1h 20min
Pouletfrikassee mit Spargel
1h
Pierogi mit Rindfleisch-Füllung
1h
Rindfleisch-Pie mit Bier
1h 40min
Gulaschsuppe
1 godz. 5 min
Gefüllte Schnecken
45 min
Rinds-Burger mit Käsekern
40min
Egli-Knusperli
1h
Fischknusperli mit Tartarsauce
50min