Fischstäbli an Tomatensauce

Fischstäbli an Tomatensauce

4.5 6 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Bier
    200 g
  • Weizenmehl
    120 g
  • Knoblauchpulver
    ½ TL
  • Petersilie, getrocknet
    ½ TL
  • Trockenhefe
    1 TL
  • feinkörniges Salz
    1 TL
  • Kabeljaufilet, enthäutet und entgrätet, in Stifte geschnitten (2 x 6 cm) (siehe Variante)
    500 g
  • Olivenöl
    30 g
  • passierte Tomaten
    400 g
  • Zucker (optioneel)
    ½ TL
  • Natron
    1 Prise
  • Öl zum Frittieren
    300 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 26.16 g
Calorieën 1321 kJ / 316 kcal
Vetten 10.44 g
Vezels 2.06 g
Koolhydraten 26.43 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...