Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- Olivenöl zum Einfetten
- 230 g Buttermilch
- 1 TL Zucker
- 15 g frische Hefe
- 400 g Brotmehl
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 50 g Fontinakäse
- 80 g Mozzarella, abgetropft, in Stücken
- 80 g Gorgonzola, in kleinen Würfeln
- 2 Prisen Pfeffer, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2431 kJ / 581 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 80 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomaten-Spinat-Pasta
35 Min
Tomatenreis
30min
Waadtländer Flammkuchen
1 godz. 30 min
Badischer Flammkuchen
1h
Kartoffel-Flammkuchen
1 godz. 30 min
Pizza mit Schinken und Pilzen
1 godz. 45 min
Vier-Käse-Pizza
1 godz. 40 min
Eier-Canapés
10 min
Erdbeerpudding
2u. 10min
Mini-Zwiebel-Küchlein
35 Min
Calzone
2 Std. 50 Min
Spanische Tomatensauce
25 Min