Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Venusmuscheln, frisch, gesäubert
- 300 g ganze, ungeschälte Krevetten
- 800 g Wasser
- 2 Knoblauchzehen
- 200 g gehackte Tomaten, aus der Dose
- 150 g rote Peperoni
- 150 g grüne Peperoni
- 70 g Olivenöl, nativ
- 350 g Reis
- 2 EL Petersilie, frisch, zerkleinert
- 1 Prise Safranfäden
- 1 TL Salz
- 150 g Weisswein
- 50 g Orangensaft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1920 kJ / 459 kcal
- Eiwitten
- 25.02 g
- Koolhydraten
- 52.69 g
- Vetten
- 14.79 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Trutenburger
1 Std. 25 Min
Spaghettini mit Muschelsauce
1 godz. 5 min
Gulaschsuppe
1 godz. 5 min
Focaccia mit Sardellen
1h 45min
Poulet auf roten Peperoni
1 godz. 5 min
Linguine mit Riesencrevetten
30min
Spaghetti mit Lammragout
50min
Orientalisches Rindsragout mit Perlencouscous
40min
Pouletbrustfilet mit Pilzen und Gemüse
1 Std.
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1 Std. 30 Min
Muscheln in Weissweinsud
35min
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1 Std.