Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Venusmuscheln, frisch, gesäubert
- 300 g ganze, ungeschälte Krevetten
- 800 g Wasser
- 2 Knoblauchzehen
- 200 g gehackte Tomaten, aus der Dose
- 150 g rote Peperoni
- 150 g grüne Peperoni
- 70 g Olivenöl, nativ
- 350 g Reis
- 2 EL Petersilie, frisch, zerkleinert
- 1 Prise Safranfäden
- 1 TL Salz
- 150 g Weisswein
- 50 g Orangensaft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1920 kJ / 459 kcal
- Eiwitten
- 25.02 g
- Koolhydraten
- 52.69 g
- Vetten
- 14.79 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne alla Puttanesca
35 min
Muscheln nach Seemannsart
30 min
Griechischer Eintopf
45 Min
Tortiglioni mit Lachs und Crevetten
40 min
Miesmuscheln in scharfer Tomatensauce
45 Min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 Min
Spaghettini mit Muschelsauce
1 Std. 5 Min
Spaghetti mit Lammragout
50 Min
Steinpilzrisotto mit Brie
35 min
Pizza alla Romana
1 Std. 40 Min
Fusilli mit Artischocken und Erbsen
30 min
Trutenröllchen mit Speck an Champignonsauce
50 Min