Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Bund Petersilie, frisch, Blätter gewaschen und getrocknet
- 1 Knoblauchzehe
- 130 g schwarze Oliven, entkernt
- 30 g Sardellenfilet in Öl, abgetropft
- 30 g Olivenöl, nativ
- 500 g geschälte, gehackte Tomaten, aus der Dose
- 20 g Kapern, gesalzen, zur Entsalzung abgespült
- 1 Prise Salz
- 360 g Trockenteigwaren, Sorte Penne Rigate
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2006 kJ / 479 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne all'Arrabbiata
20min
Pastasalat mit Thon und Basilikum-Vinaigrette
30 min
Spaghettini mit Knoblauch, Olivenöl und Cherry-Tomaten
25min
Linguine alla Carbonara mit Zucchetti
30 min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Bucatini mit Auberginen, Tomaten und Steinpilzen
50min
Linguine mit Riesencrevetten
30 min
Tortiglioni mit Salsiccia und Pilzen
35min
Spaghettini mit Peperoni
50min
Pennette mit Safran und Crevetten
30 min
Züri-Gschnätzlets
50min
Linguine mit Lachs-Wodka-Rahm
20min