Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Bund Petersilie, frisch, Blätter gewaschen und getrocknet
- 1 Knoblauchzehe
- 130 g schwarze Oliven, entkernt
- 30 g Sardellenfilet in Öl, abgetropft
- 30 g Olivenöl, nativ
- 500 g geschälte, gehackte Tomaten, aus der Dose
- 20 g Kapern, gesalzen, zur Entsalzung abgespült
- 1 Prise Salz
- 360 g Trockenteigwaren, Sorte Penne Rigate
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2006 kJ / 479 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crevetten Sweet and Sour
40 min
Crevettencurry
35 min
Züri-Gschnätzlets
50 Min
Pennette mit Safran und Crevetten
30 min
Spaghettini mit Peperoni
50 Min
Bucatini mit Auberginen, Tomaten und Steinpilzen
50 Min
Linguine mit Riesencrevetten
30 min
Trenette mit Pesto
45 min
Penne all'Arrabbiata
20 Min
Spaghettini mit Knoblauch, Olivenöl und Cherry-Tomaten
25 min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Spaghetti mit Knoblauch, Olivenöl und Chili
30 min