Spaghetti al Tonno

3.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Knoblauchzehen
    2
  • rote Chilischoten, frisch entkernt
    2
    ½ TL Chiliflocken
  • Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
    70 g
  • Thunfisch, frisch ohne Haut und in Würfeln (3 cm)
    400 g
  • Salz
    1 Prise
  • Kapern, gesalzen in kaltem Wasser abgewaschen
    80 g
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    2 Prisen
  • Basilikum, frisch Blätter abgezupft, grob zerhackt oder zerzupft
    1 Bund
  • Cherry-Tomaten geviertelt
    400 g
  • Wasser
    1500 g
  • Spaghetti
    450 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 851.9 mg
Eiwitten 30.1 g
Calorieën 2059.6 kJ / 492.3 kcal
Vetten 11.8 g
Vezels 4.2 g
Verzadigd vet 2 g
Koolhydraten 65.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...