Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mariniertes Rindfleisch
- 15 g Ingwer, frisch, geschält, in dünnen Scheiben
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- ½ - 1 roter Chili, frisch, entkernt, nach Geschmack und Schärfe
- 2 TL Honig
- 70 g Teriyaki-Sauce
- 20 g Sesamöl
- 30 g Sake
- 20 g Limettensaft
- 20 g Wasser
- 1 TL Maisstärke (z. B. Maizena)
- 200 g Rindfleisch, ohne Knochen, in 3 mm Streifen (siehe Tipp)
Gedämpfter Reis
- 1000 g Wasser
- 1 TL Salz
-
180
g Kurzkornreis
of 180 g Sushi-Reis
Rindfleisch Teriyaki
- 10 g Sesamöl
- 250 g Zuckererbsen
- 20 g Wasser
- 6 Frühlingszwiebeln, in Ringen (3 mm)
- Salz, zum Abschmecken
- 1 TL Sesamsamen, geröstet, zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3574 kJ / 853 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 107 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 9.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crevettencurry
35min
Meeresfrüchte Korma
40min
Chicken Teriyaki
45 Min
Thai-Nudelsuppe
35min
Kokossuppe Tom Kha Gai
35min
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1u. 20min
Pad Thai mit Poulet
20min
Crevettencurry mit Topinambur
45 Min
Rinds-Laab
1 Std. 5 Min
Poulet mit Sesamsauce und Reis
40min
Scharfes Ingwer-Poulet
45 Min
Grünes Poulet-Curry
55 Min