Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Pecorino, in Stücken (2-3 cm)
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Zwiebeln, in Stücken
- 1 roter Chili, alle Sorten
- 50 g durchwachsener Speck, geräuchert, in Streifen (5 mm) oder in Streifen
- 30 g Olivenöl, nativ
- 350 g geschälte Tomaten, in Stücken (2-3 cm), frisch oder aus der Dose
- 1 Prise Salz
- 320 g Pasta getrocknet, Sorte Penne
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1847 kJ / 441 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rigatoni mit Peperoni-Sauce
30 Min
Spaghetti an Tomaten-Speck-Sauce
35min
Spaghettini mit Knoblauch, Olivenöl und Cherry-Tomaten
25min
Penne mit Tomaten, Schinken und scharfer Salami
45 Min
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Penne alla Puttanesca
35min
Paccheri mit Tomaten-Ricotta-Sauce
20min
Linguine alla Carbonara mit Zucchetti
30 Min
Farfalle ai Quattro Formaggi
20min
Conchiglie an frischer Tomatensauce mit Ziegenkäse
45 Min
Spaghettini mit Peperoni
50 Min
Spaghetti mit Knoblauch, Olivenöl und Chili
30 Min