Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Bratbutter
- 600 g Kalbsfleisch, geschnetzelt
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 15 g Mehl
- 120 g Wasser
- 250 g Champignons, frisch, in Scheiben
- 1 Rindsbouillonwürfel (für 0,5 l)
- 50 g Weisswein, trocken
- 1 ½ EL Maisstärke (z. B. Maizena)
- 100 g Vollrahm
- 1 Prise Pfeffer, nach Belieben
- ½ Bund Peterli, Blätter abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1411 kJ / 338 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 17 g
Alternatieve recepten
Ghackets mit Hörnli-Gratin
1h 10min
Poulet-Stroganoff
50min
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40min
Stroganoff
45 Min
Rindsvoressen
1h 50min
Rindsvoressen mit Semmelknödeln
1h 30min
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
45 Min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40min
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1h 30min
Ghackets mit Hörnli
30min
Riz Casimir
45 Min
Pouletbrust alla pizzaiola
55min