Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Olivenöl
- 600 g Rindsfiletsteak, in Streifen (1 cm x 1 cm x 4 cm)
- 2 Prisen Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Salz
- 100 g Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g Pilze, frisch, geviertelt (z.B. Champignons)
- 30 g Wasser
- 10 g Maisstärke (z. B. Maizena)
-
½
TL Fleischbouillon Paste
of ½ Fleischbouillonwürfel - 1 TL Senf (z.B. Dijon-Senf)
- 200 g Rahm
- 50 g Essiggurken, in Streifen (optioneel)
- Petersilie, frisch, gehackt, zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1871 kJ / 449 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 1.9 g
Alternatieve recepten
Filetsteaks mit Pfeffersauce und Knusper-Kartoffel-Püree
1hod.
Poulet mit Kartoffelstock
1 godz. 15 min
Zürcher Geschnetzeltes mit Kartoffeln
3h
Hackbällchen mit Brokkoli und Currysauce
50 min.
Spaghetti Carbonara
35min
Fleischvögel mit Gemüse
1hod.
Gefüllte Peperoni mit Reis und Tomatensauce
1hod.
Fleischbällchen mit Kartoffelstock
1hod.
Spaghetti Bolognese
40 min
Züri-Gschnätzlets
50 min.
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
45min
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1h 30 min