Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce

Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce

4.5 134 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
4 Portionen

Ingrediënten

  • Olivenöl
    40 g
  • Rindsfiletsteak in Streifen (1 cm x 1 cm x 4 cm)
    600 g
  • Pfeffer, gemahlen
    2 Prisen
  • Salz
    1 TL
  • Zwiebel halbiert
    100 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Pilze, frisch geviertelt (z.B. Champignons)
    250 g
  • Wasser
    30 g
  • Maisstärke (z. B. Maizena)
    10 g
  • Fleischbouillon Paste
    ½ TL
    ½ Fleischbouillonwürfel
  • Senf (z.B. Dijon-Senf)
    1 TL
  • Rahm
    200 g
  • Essiggurken (optioneel) in Streifen
    50 g
  • Petersilie, frisch gehackt, zum Bestreuen

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 36 g
Calorieën 1871 kJ / 449 kcal
Vetten 31 g
Vezels 1.9 g
Koolhydraten 6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...