Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Parmesan, in Stücken (3 cm)
- 30 g Pecorino, in Stücken (3 cm) (optioneel)
- 15 g Olivenöl, nativ
- 30 g Zwiebel
-
150
g Guanciale in Würfeln (1 cm)
of 150 g durchwachsener Speck, geräuchert in Würfeln - 350 g Pasta getrocknet, Sorte Spaghetti
- 3 Eier
- 1 Eigelb
- ½ TL Salz
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2540 kJ / 607 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fleischvögel mit Gemüse
1h
Spaghetti Bolognese
40min
Bolognese Sauce
3h 15 min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40min
Spaghetti Carbonara
35 Min
Gulaschsuppe
1 godz. 5 min
Älplermagronen
30min
Farfalle mit Spargeln, Speck und Safran
35 Min
Klassische Lasagne
2h
Ghackets mit Hörnli und Apfelmus
55min
Farfalle mit Venusmuscheln und Cherry-Tomaten
30min
Rindsstroganoff
45min