Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 1 Gemüsebouillonwürfel (für 0,5 l)
- ½ TL Salz
- 1000 g Kartoffeln, festkochend, geschält, in Scheiben (4 mm)
- 20 g Rapsöl
- 20 g Vollrahm
- 50 g Naturjoghurt
- 30 g Kräuteressig
- 1 EL Senf
- ¼ TL Salz, nach Belieben
- 1 Prise Pfeffer, nach Belieben
- 15 g Schnittlauch, in Ringen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1130 kJ / 270 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 8 g
Alternatieve recepten
Ghackets mit Hörnli
30 Min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1 Std. 10 Min
Gefüllte Peperoni mit Reis und Tomatensauce
1 Std.
Hörnlisalat
35 Min
Bernerplatte
1 Std. 15 Min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 Min
Hörnlisalat
30 Min
Sommerlicher Kartoffelsalat
3u.
Poulet mit Kartoffelstock
1 Std. 15 Min
Eier-Canapés
10 Min
Brätchügeli-Pastetli mit Erbsli und Rüebli
35 Min
Rindsvoressen
1hod. 50min