Hackfleischbällchen mit Tomatensauce

Hackfleischbällchen mit Tomatensauce

4.2 121 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 Portionen

Ingrediënten

Fleischbällchen
  • Brot frisch oder altbacken, in Stücken
    40 g
  • Milch
    80 g
    80 g Wasser
  • Petersilie, flachblättrig abgezupft
    6 - 12 Stängel
  • Knoblauchzehe (optioneel)
    1
  • Rindshackfleisch
    400 g
  • Eier
    2
  • Salz
    ½ TL
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    1 Prise
  • pflanzliches Öl zum Einfetten
Tomatensauce und Fertigstellung
  • Knoblauchzehe
    1
  • Zwiebeln halbiert
    50 - 80 g
  • Olivenöl, nativ
    20 g
  • passierte Tomaten, aus der Dose
    600 g
  • Salz
    1 TL
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    1 Prise

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 26.4 g
Calorieën 1472.7 kJ / 352 kcal
Vetten 22.6 g
Vezels 2.9 g
Koolhydraten 9.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...