Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fleischbällchen
- 40 g Brot, frisch oder altbacken, in Stücken
-
80
g Milch
of 80 g Wasser - 6 - 12 Stängel Petersilie, flachblättrig, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Rindshackfleisch
- 2 Eier
- ½ TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, gemahlen
- pflanzliches Öl zum Einfetten
Tomatensauce und Fertigstellung
- 1 Knoblauchzehe
- 50 - 80 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Olivenöl, nativ
- 600 g passierte Tomaten, aus der Dose
- 1 TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1472.7 kJ / 352 kcal
- Eiwitten
- 26.4 g
- Koolhydraten
- 9.4 g
- Vetten
- 22.6 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti an Tomaten-Speck-Sauce
35 min
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
45min
Poulet-Eintopf mit Senfsauce
40min
Pasta mit Poulet, Champignons und grünen Bohnen
40min
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40min
Bolognese Sauce
3 Std. 15 Min
Poulet mit Kartoffelstock
1h 15min
Rindsvoressen
1h 50 min
Fleischbällchen in Pilzsauce
35 min
Poulet-Süsskartoffel-Galette
1h 55min
Pouletbrust alla pizzaiola
55 min