Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Zwiebeln, in Vierteln (1 Zwiebel)
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 200 - 300 g Speck, gewürfelt (5 mm)
- 20 g Tomatenpurée
- 400 g gehackte Tomaten, aus der Dose
- 500 - 600 g Wasser
-
1
TL Paprika, geräuchert, gemahlen
of 1 TL Paprika edelsüss - 1 TL feinkörniges Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 350 g Spaghetti, mittlere Dicke
- Parmesan, Späne zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1247 kJ / 298 kcal
- Eiwitten
- 13.6 g
- Koolhydraten
- 26.7 g
- Vetten
- 15.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghettini mit Knoblauch, Olivenöl und Cherry-Tomaten
25 min
Teigwaren mit Thonsauce
30 min
Penne mit Tomaten, Schinken und scharfer Salami
45 min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40min
Hackbällchen in Tomatensauce mit Kartoffelstock (8 Portionen)
1h 30min
Hackfleischbällchen mit Tomatensauce
45 min
Bolognese Sauce
3h 15min
Penne all'Arrabbiata
20 min
Spaghetti mit Landjäger-Bolognese
30 min
Fleischbällchen in Pilzsauce
35 min
Spaghetti mit Knoblauch, Olivenöl und Chili
30 min
Eiersalat-Brötli
15 min