Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 60 g Olivenöl, nativ
- 10 g Maisstärke
- 50 g Weisswein
-
100
g flüssige Rindsbouillon
of 100 g Wasser, und 1/4 TL Rindsbouillon - 1 EL grobkörniger Senf
- 700 - 800 g Schweinefilets (1-2 Stücke), in Tranchen (2-3 cm)
- 2 Prisen feinkörniges Salz, nach Belieben
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen, nach Belieben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1133 kJ / 271 kcal
- Eiwitten
- 26.9 g
- Koolhydraten
- 3.4 g
- Vetten
- 16.65 g
- Vezels
- 0.65 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto Bolognese
45 Min
Poulet-Eintopf mit Senfsauce
40min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40min
Stroganoff
45 Min
Chinesische Nudeln mit Gemüse und Schweinefilet
50 min.
Poulet-Stroganoff
50 min.
Schweinsnierstück mit Katoffelstock
1h 30 min.
Fleischvögel mit Gemüse
1h
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1h 30 min.
Pouletbrust alla pizzaiola
55 min
Züri-Gschnätzlets
50 min.
Fischknusperli mit Tartarsauce
50 min.