Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 60 g Olivenöl, nativ
- 10 g Maisstärke
- 50 g Weisswein
-
100
g flüssige Rindsbouillon
of 100 g Wasser, und 1/4 TL Rindsbouillon - 1 EL grobkörniger Senf
- 700 - 800 g Schweinefilets (1-2 Stücke), in Tranchen (2-3 cm)
- 2 Prisen feinkörniges Salz, nach Belieben
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen, nach Belieben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1133 kJ / 271 kcal
- Eiwitten
- 26.9 g
- Koolhydraten
- 3.4 g
- Vetten
- 16.65 g
- Vezels
- 0.65 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bratwurst mit Zwiebelsauce und Ofengemüse
45 min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 min
Schweinsnierstück mit Katoffelstock
1h 30min
Poulet-Stroganoff
50min
Schweinsfilet im Teig
1 Std. 15 Min
Hackbraten mit Pilzen
1h 30min
Rindsvoressen mit Semmelknödeln
1h 30min
Rehragout mit Herzoginkartoffeln und Rotkabis
1 Std. 20 Min
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1h 30min
Bernerplatte
1 Std. 15 Min
Züri-Gschnätzlets
50min
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1h