Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Chili, frisch, halbiert, entkernt
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehe
- 30 g pflanzliches Öl
- 2 Peperoni, gemischt (350 g), geviertelt
- 400 g Rindshackfleisch
- 100 g Rotwein
- 50 g Wasser
- 50 g Tomatenpurée
- 1 Dose geschälte, gehackte Tomaten, aus der Dose (400 g)
- 2 Dosen Kidneybohnen, aus der Dose (à 400 g), abgetropft
- 1 Dose Zuckermais, aus der Dose (Abtropfgew. 140 g), abgetropft
- 2 Lorbeerblätter, frisch
-
1
Würfel Fleischbouillonwürfel (für 0,5 l)
of 1 geh. TL Fleischbouillonextrakt - 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- 1 - 2 Prise Cayennepfeffer, gemahlen
- 6 TL Crème Fraîche, mit 30 % Fettgehalt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1517 kJ / 362 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 11.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti an Tomaten-Speck-Sauce
35 min
Spaghetti Bolognese
40 min
Bolognese Sauce
3h 15min
Guacamole
5min
Schnelles Thai-Curry mit Poulet
40 min
Gemüseeintopf mit Kartoffeln und Würstchen
50 min
Lasagne
2h
Gemüsecremesuppe
45 min
Gulaschsuppe
1h 5min
Risotto Bolognese
45 min
Gefüllte Peperoni mit Reis und Tomatensauce
1h
Hamburger mit Coleslaw
40 min