Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Olivenöl
- 150 g Karotten, in Stücken (3 cm)
- 100 g rote Zwiebeln, je nach Grösse halbiert oder geviertelt
- 100 g Stangensellerie, in Stücken (2 cm)
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Tomatenpüree
- 100 g Rotwein
- 500 g Rindshackfleisch
- 800 g gehackte Tomaten, aus der Dose
- 1 TL Zucker
- 2 TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer
- 50 g Wasser
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 848 kJ / 202 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 4.9 g
- Vetten
- 12.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti an Tomaten-Speck-Sauce
35min
Bratwurst mit Zwiebelsauce und Ofengemüse
45 min
Spaghetti Bolognese
40min
Schweinsnierstück mit Katoffelstock
1h 30min
Gulasch
3h
Rindsvoressen
1h 50min
Lasagne
2 godz.
Chili con carne
40min
Klassische Lasagne
2 godz.
Rindsvoressen mit Semmelknödeln
1h 30min
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1 godz.
Gschwellti (Gekochte Kartoffeln)
30 min