Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Zwiebeln, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 150 g Karotten, in Stücken
- 30 g Olivenöl
- 100 g Frühlingszwiebeln, in Ringen
- 100 g Peperoni, rot und grün, in Stücken
- 500 g Schweineschulter, ohne Knochen, in Stücken (ca. 2,5 x 2 cm)
- 350 g Kartoffeln, in Stücken
- 400 g Wasser
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 1 TL Estragon, getrocknet
- 1 TL Majoran, getrocknet
- ½ - 1 TL Paprika rosenscharf
- ½ TL feinkörniges Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 4 EL Crème Fraîche, mit 30 % Fettgehalt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2159 kJ / 516 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gefüllte Peperoni mit Reis und Tomatensauce
1 Std.
Griechischer Eintopf
45min
Schneller Hackbraten
55min
Zürcher Geschnetzeltes mit Kartoffeln
3h
Fischfilet mit Brokkoli, Reis und Dillsauce
45min
Spaghetti Bolognese
40 Min
Fischsuppe mit Gemüse
35 Min
Hackbraten mit Ei
1h 20min
Trutenröllchen mit Speck an Champignonsauce
50min
Fleischbällchen in Pilzsauce
35 Min
Essiggurken-Suppe (Rassolnik)
1h 20min
Winterkuchen mit Mandarinen und Mandeln
2h 35 min