Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Grillbutter (siehe Tipp)
- 1 Knoblauchzehe
- ½ TL Rosmarin, frisch
- ½ Schalotte
- 1 - 2 getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft (25 g)
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 50 g Butter, weich, in Stücken
- ½ TL Paprika, geräuchert, gemahlen
Schweinsfilet im Speckmantel
- 1850 g Wasser, zusätzlich Wasser zum Eintauchen der Beutel
- 80 g Speckstreifen
- 1 Schweinefilet, sehenenfrei (ca. 250-300 g)
- ¼ TL Salz
- ⅛ TL Pfeffer, gemahlen
- 70 g Basilikum-Pesto
- 1 gestr. TL Ascorbinsäure
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2970.5 kJ / 711.5 kcal
- Eiwitten
- 43.5 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 59 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Flammkuchen mit Speck
40min
Spargeln und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50min
Egli-Knusperli
1h
Entenbrust à l’orange mit Orangenzabaglione
2u. 20min
Lasagne
2h
Rindsfilet mit Knoblauch-Kräuterbutter
2h 15 min.
Bernerplatte
1h 15min
Pulled-Pork im Burger
3 Std.
Überbackener Blumenkohl mit Ofenkartoffeln und Senfsauce
1h 50 min.
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1h
Schweinefilet an Senfsauce
30min
Filetsteaks mit Pfeffersauce und Knusper-Kartoffel-Püree
1h