Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Serranoschinken
- 2 Eier, hartgekocht
- 50 g natives Olivenöl extra, und etwas mehr zum Braten
- 100 g Butter
- 30 g Zwiebeln
- 170 g Weissmehl
- 800 g Milch, vollfett, zimmerwarm
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 Prisen Salz, nach Belieben
- 2 Eier
- 200 g Paniermehl
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 367 kJ / 88 kcal
- Eiwitten
- 2.64 g
- Koolhydraten
- 5.64 g
- Vetten
- 6.07 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Käse-Spätzli
1 godz. 10 min
Trenette mit Pesto
45 min
Menü: Topinambursuppe, Beef Wellington mit Ofengemüse, Lebkuchentrifle
3 Std.
Kalbsmilken mit Weissweinsauce
Keine Bewertungen
Salami-Käse-Wähe
2 godz. 10 min
Poulet mit Spargeln und Reis an Weisswein-Specksauce
45 min
Schoggi-Roulade mit Orange
3h 45min
Trutenrollen mit Gorgonzola
1 godz.
Blanquette de veau (Weisses Kalbsvoressen)
1h 15min
Filetsteaks mit Pfeffersauce und Knusper-Kartoffel-Püree
1 godz.
Glacé "Viennetta" mit Vanille und Schoggi
8 godz. 50 min
Egli-Knusperli
1 godz.