Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ EL Petersilienblätter, frisch
- ¼ EL Thymianblätter, frisch
- ½ TL Oregano, getrocknet
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Butter, gesalzen, weich
- 2 Rindsfiletsteaks (ca. 180–200 g, 3 cm dick)
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1850 g Wasser, zusätzlich Wasser zum Eintauchen der Beutel
-
1
gestr. TL Ascorbinsäure
of 30 g Zitronensaft, frisch gepresst (von einer halben Zitrone)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1415.5 kJ / 338 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 0.5 g
- Vetten
- 18.5 g
- Vezels
- 0.2 g
Alternatieve recepten
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1 Std.
Lachs auf Rahmkabis mit Petersilienkartoffeln
1h 10min
Schlagrahm
10min
Bolognese Sauce
3h 15min
Schokoladenküchlein mit flüssigem Kern
40 Min
Lasagne
2h
Zitronen-Knoblauch-Fisch
2h 20min
Kartoffelgratin
1h 10min
Schweinsfilet im Speckmantel mit Grillbutter
1 Std. 45 Min
Spargeln und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50 Min
Filetsteaks mit Pfeffersauce und Knusper-Kartoffel-Püree
1 Std.
Hamburger mit Coleslaw
40 Min