Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Fleischstücke, ohne Sehnen und Knochen, gewürfelt
- 300 g gemischtes Gemüse (z.B. Staudensellerie, Karotten, Zwiebeln, Tomaten), in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 4 Stängel Kräutermischung, frisch (z.B. Salbei, Rosmarin), abgezupft
- 150 g Meersalz, grobkörnig
-
30
g Rotwein
of 30 g Wasser - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 Nelke
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 689 kJ / 165 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1.8 g
Alternatieve recepten
Papet vaudois (Waadtländer Laucheintopf)
55 Min
Gemüsebouillonpulver
5h
Fleischvögel mit Gemüse
1 Std.
Zürcher Geschnetzeltes mit Kartoffeln
3 Std.
Knöpfli
50 Min
Sauce béarnaise
20 Min
Currysauce
10 Min
French Dressing
20 Min
Rindsvoressen mit Semmelknödeln
1h 30min
Hühnerbouillon Paste
45min
Bernerplatte
1 Std. 15 Min
Fischknusperli mit Tartarsauce
50 Min