Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Butter
- 2 EL Weisswein
- ½ EL Aceto balsamico bianco
- 2 Eigelbe
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1434 kJ / 349 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 37 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tessiner Polenta
45 min
Emmentaler Meringues
2h 15 min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 min
Risotto
30 Min
Sauce Hollandaise
15 Min
Basilikumpesto
10 Min
Mayonnaise
5 min
Soledurner Wysuppe (Solothurner Weinsuppe)
1 godz.
Rosenkohl-Risotto mit Speck
30 Min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4h 40min
Bündner Capuns
35 min
Papet vaudois (Waadtländer Laucheintopf)
55min