Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Schalotten, in Hälften
- 250 g Forelle, geräuchert, Filets in Stücken (ca. 4 Filets)
- 150 g Crème Fraîche, mit 30 % Fettgehalt
- ¼ TL feinkörniges Salz
- 2 Prisen weisser Pfeffer, gemahlen
- 20 Scheiben Pumpernickel (siehe Tipp) oder Schwarzbrot, mundgerecht (Ø 4-5 cm)
- 4 - 5 Zweigchen Dill, frisch, zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 257 kJ / 62 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soledurner Wysuppe (Solothurner Weinsuppe)
1 Std.
Eier-Tatar
35 Min
Randen-Suppe
45min
Spargeln mit Joghurt-Hollandaise
30 min
Sauce béarnaise
20 Min
Tarte au Vin cuit
45min
Sauce Hollandaise
15 Min
Thunfischmousse
10 Min
Rosmarin Focaccia
2 Std. 30 Min
Kürbis-Orangen-Suppe
35 Min
Randen-Hummus
10 Min
Weisse Schokolade-Panna-cotta mit Passionsfrucht.
6h 40min