Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 1 Limette, unbehandelt, Schale dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 400 g Zucker
- 400 g Wasser
- 400 g Tonic Water
- 50 g Gin
- 1 Eiweiss (siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1002 kJ / 239 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soledurner Wysuppe (Solothurner Weinsuppe)
1h
Gin-Tonic-Sorbet
14 Std.
Meringue
10min
Sauce béarnaise
20min
Erbsen-Minz-Suppe
30 min
Gemüsetatar
25 min
Erdbeersorbet mit Basilikum-Schaum
5h
Café-de-Paris
30 min
Pouletspiesse mit Erdnuss-Satay-Sauce
2h
Vanilleglace
12h
Schokoladenküchlein mit Mango-Sorbet und Passionsfrucht
4 Std. 15 Min
Weisse Schokolade-Panna-cotta mit Passionsfrucht.
6 Std. 40 Min