Compatibele versies
Schokoladenküchlein mit Mango-Sorbet und Passionsfrucht
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Schokoladenküchlein
- 150 g dunkle Schokolade, 70 % Kakao, in Stücken (3 cm)
- 120 g Butter, in Stücken (3 cm)
- 3 Eier
- 60 g Rohzucker, gemahlen
- 20 g Weissmehl
- ¼ TL Backpulver
Sorbet
- 50 g Zucker
- 1 Limette, Schale einer halben Limette, mit einem Sparschäler dünn abgeschält
- 300 g Mango, in Würfeln (1 cm), gefroren
- 1 Eiweiss
Fertigstellung
- 3 Passionsfrüchte, halbiert, Fruchtfleisch herausgelöst
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1946 kJ / 465 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 38.2 g
- Vetten
- 30 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Weisse Schokolade-Panna-cotta mit Passionsfrucht.
6 Std. 40 Min
Erdbeersorbet mit Basilikum-Schaum
5h
Fruchtsorbet, schnell
10 dk
Grünes Poulet-Curry
55min
Schokoladenglace
12h
Egli-Knusperli
1h
Couscous-Salat
50min
Auberginen-Millefeuille mit Jogurt und Senfsauce
40 Min
Nussglace
5 Std. 20 Min
Soledurner Wysuppe (Solothurner Weinsuppe)
1h
Vanilleglace mit gesalzenem Karamel
14sa
Crevetten Sweet and Sour
40 Min