Compatibele versies
Schokoladenküchlein mit Mango-Sorbet und Passionsfrucht
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Schokoladenküchlein
- 150 g dunkle Schokolade, 70 % Kakao, in Stücken (3 cm)
- 120 g Butter, in Stücken (3 cm)
- 3 Eier
- 60 g Rohzucker, gemahlen
- 20 g Weissmehl
- ¼ TL Backpulver
Sorbet
- 50 g Zucker
- 1 Limette, Schale einer halben Limette, mit einem Sparschäler dünn abgeschält
- 300 g Mango, in Würfeln (1 cm), gefroren
- 1 Eiweiss
Fertigstellung
- 3 Passionsfrüchte, halbiert, Fruchtfleisch herausgelöst
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1946 kJ / 465 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 38.2 g
- Vetten
- 30 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Trenette mit Pesto
45 min
Auberginen-Millefeuille mit Jogurt und Senfsauce
40min
Sauce béarnaise
20 min
Vanilleglace mit gesalzenem Karamel
14 godz.
Apfelglace mit Kokosmilch
10min
Schoggichüechli
45 min
Knusperchips mit Guaçamole
1h
Rosmarin Focaccia
2h 30min
Heidelbeer-Schaum
10min
Gemüsetatar
25 min
Weisse Schokolade-Panna-cotta mit Passionsfrucht.
6 Std. 40 Min
Pannacotta mit Mango-Coulis
4 Std. 15 Min