Maronicreme mit Birnenkompott und Guetzli für Party

Maronicreme mit Birnenkompott und Guetzli für Party

4.0 9 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
8 Portionen

Ingrediënten

  • Birnen geschält, entkernt, in Stücken (3 cm)
    600 g
  • Puderzucker (optioneel)
    40 g
  • Mark einer Vanilleschote
    1
  • Haferkekse (siehe Tipp)
    150 g
  • Mascarpone
    500 g
  • griechisches Joghurt
    180 g
  • Marronipüree, gesüsst oder ungesüsst, Tiefgekühlt, aufgetaut
    500 g
  • Puderzucker (optioneel)
    80 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 8 Portionen

Natrium 455 mg
Eiwitten 53 g
Calorieën 18740 kJ / 4476 kcal
Vetten 268 g
Vezels 63.8 g
Verzadigd vet 171 g
Koolhydraten 429 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...