Compatibele versies
Maronicreme mit Birnenkompott und Guetzli für Party
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g Birnen, geschält, entkernt, in Stücken (3 cm)
- 40 g Puderzucker
- 1 Mark einer Vanilleschote
- 150 g Haferkekse (siehe Tipp)
- 500 g Mascarpone
- 180 g griechisches Joghurt
- 500 g Marronipüree, gesüsst oder ungesüsst, Tiefgekühlt, aufgetaut
- 80 g Puderzucker (optioneel)
- Voeding
- per 8 Portionen
- Calorieën
- 18740 kJ / 4476 kcal
- Eiwitten
- 53 g
- Koolhydraten
- 429 g
- Vetten
- 268 g
- Verzadigd vet
- 171 g
- Vezels
- 63.8 g
- Natrium
- 455 mg
Alternatieve recepten
Zwetschgen-Konfitüre auf Vorrat
55min
Kürbissuppe mit Ingwer, Kokosmilch und gerösteten Kichererbsen (12 Portionen)
40min
Menü: Spinatrisotto mit Karotten-Apfel-Salat
40min
Aprikosen-Konfitüre auf Vorrat
55min
Spargeln mit Joghurt-Hollandaise
30min
Rehragout mit Herzoginkartoffeln und Rotkabis
1h 20min
Pilzrisotto mit Kürbissalat
45min
Erdbeer-Holunder-Tiramisu
3 godz. 15 min
Guacamole
5 Min
Konditorcreme
15min
Kürbis-Orangen-Suppe
35min
Focaccia mit Tomaten
40min