Compatibele versies
Maronicreme mit Birnenkompott und Guetzli für Party
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g Birnen, geschält, entkernt, in Stücken (3 cm)
- 40 g Puderzucker
- 1 Mark einer Vanilleschote
- 150 g Haferkekse (siehe Tipp)
- 500 g Mascarpone
- 180 g griechisches Joghurt
- 500 g Marronipüree, gesüsst oder ungesüsst, Tiefgekühlt, aufgetaut
- 80 g Puderzucker (optioneel)
- Voeding
- per 8 Portionen
- Calorieën
- 18740 kJ / 4476 kcal
- Eiwitten
- 53 g
- Koolhydraten
- 429 g
- Vetten
- 268 g
- Verzadigd vet
- 171 g
- Vezels
- 63.8 g
- Natrium
- 455 mg
Alternatieve recepten
Pfirsich-Joghurt-Glace
20 Min
Lauchwähe mit Schinken
1h 45min
Vollkornbrot mit Aufstrich und Poulet-Fleischbällchen
2h
Mediterraner Rollgersten-Risotto
1h
Aprikosen-Konfitüre auf Vorrat
55min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4 Std. 50 Min
Zitronen-Glace
12 Std. 30 Min
Bärlauch-Chnöpfli
1h
Zucchettisuppe mit Frischkäse
35min
Gemüsewähe (TM6)
25min
Heidelbeer-Schaum
10 Min
6-Strang-Butterzopf
2h 35min