Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Knoblauchzehen
- 400 g Gruyère, in Stücken (3 cm)
- 400 g Freiburger Vacherin, in Stücken (3 cm)
- 2 EL Maisstärke (z. B. Maizena)
- 200 g Weisswein, trocken
- 15 g Kirsch, nach Belieben
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- 1 Prise Paprika edelsüss, gemahlen
- 700 g Weissbrot, in Würfeln (3 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 5393 kJ / 1291 kcal
- Eiwitten
- 71 g
- Koolhydraten
- 91 g
- Vetten
- 65 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto milanese
30min
Chili con Cervelat
1h
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4 godz. 50 min
Knöpfli
50 min
Zwiebel-Käsewähe
1 godz. 15 min
Chäsfondue
20min
Knöpfli
50 min
Älpler Magronen
45 min
Chügelipastetli
30min
Bündner Capuns
35min
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55 min
Älplermagronen
30min