Fondue moitié-moitié
TM6 TM5

Fondue moitié-moitié

4.6 (80 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 2 Knoblauchzehen
  • 400 g Gruyère, in Stücken (3 cm)
  • 400 g Freiburger Vacherin, in Stücken (3 cm)
  • 2 EL Maisstärke (z. B. Maizena)
  • 200 g Weisswein, trocken
  • 15 g Kirsch, nach Belieben
  • 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
  • 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
  • 1 Prise Paprika edelsüss, gemahlen
  • 700 g Weissbrot, in Würfeln (3 cm)

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
5393 kJ / 1291 kcal
Eiwitten
71 g
Koolhydraten
91 g
Vetten
65 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten