Apparaten en accessoires
Fondue moitié-moitié
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Knoblauchzehen2
-
Gruyère in Stücken (3 cm)400 g
-
Freiburger Vacherin in Stücken (3 cm)400 g
-
Maisstärke (z. B. Maizena)2 EL
-
Weisswein, trocken200 g
-
Kirsch nach Belieben15 g
-
Pfeffer, frisch gemahlen1 Prise
-
Muskatnuss, gemahlen1 Prise
-
Paprika edelsüss gemahlen1 Prise
-
Weissbrot in Würfeln (3 cm)700 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
71 g
Calorieën
5393 kJ /
1291 kcal
Vetten
65 g
Koolhydraten
91 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
En Guete, Schwiiz!
95 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Chäschüechli (Käseküchlein)
50 Min
Risotto milanese
30 Min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4 Std. 50 Min
Knöpfli
50 Min
Älpler Magronen
45 Min
Brätchügeli-Pastetli mit Erbsli und Rüebli
35 Min
Zwiebel-Käsewähe
1 Std. 15 Min
Bündner Capuns
35 Min
Älpler Magronen
45 Min
Käsewähe
50 Min
Chügelipastetli
30 Min
Berner Rösti
40 Min