Apparaten en accessoires
Gâteau du Vully (Vully Kuchen)
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 30min
8 Stücke
Ingrediënten
Teig
-
Butter in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten40 g
-
Milch180 g
-
1 Päckchen Trockenhefe, (7 g)frische Hefe (ca. 20 g)½ Würfel
-
Mehl300 g
-
Salz1 TL
Guss
-
Doppelrahm200 g
-
Eigelbe2
-
Zucker150 g
-
Zimt (optioneel)2 Prisen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
7 g
Calorieën
1592 kJ /
382 kcal
Vetten
18 g
Koolhydraten
48 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
En Guete, Schwiiz!
95 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Zwiebel-Käsewähe
1u. 15min
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2u. 10min
Zwiebelwähe
1u. 15min
Älpler Magronen
45min
Cuchaule (Freiburger Safranbrot)
2u. 30min
Osterkuchen
1u. 45min
Madeleines
1u.
Schoggichüechli
45min
Vanilleglace
12u.
Nidelwähe (Rahmkuchen)
45min
Tuorta da Nuschs (Engadiner Nusstorte)
1u. 15min
Sonntagszöpfe Zweierlei
2u. 10min