Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 40 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 180 g Milch
-
½
Würfel frische Hefe (ca. 20 g)
of 1 Päckchen Trockenhefe (7 g) - 300 g Mehl
- 1 TL Salz
Guss
- 200 g Doppelrahm
- 2 Eigelbe
- 150 g Zucker
- 2 Prisen Zimt (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1592 kJ / 382 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Basler Mehlsuppe
1 Std. 10 Min
Älpler Magronen
45 Min
Papet vaudois (Waadtländer Laucheintopf)
55 Min
Nidelwähe (Rahmkuchen)
45 Min
Getränkter Zitronencake
1u. 30min
Apfelwähe
1u. 15min
Tuorta da Nuschs (Engadiner Nusstorte)
1u. 15min
Spinatwähe
55 Min
Zwiebelwähe
1u. 15min
Ovo-Kuchen
55 Min
Griessköpfli
1u. 15min
Aargauer Rüeblitorte
2u.