Apparaten en accessoires
Cuchaule (Freiburger Safranbrot)
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 30min
8 Scheiben
Ingrediënten
-
Zucker70 g
-
Butter in Stücken50 g
-
Honig1 TL
-
Milch300 g
-
1 Päckchen Trockenhefe, (7 g)frische Hefe (20 g), zerbröckelt½ Würfel
-
Safranpulver (125 mg)1 Briefchen
-
Weissmehl500 g
-
Salz½ TL
-
Ei verquirlt, zum Bestreichen1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Scheibe
Eiwitten
9 g
Calorieën
1399 kJ /
334 kcal
Vetten
8 g
Koolhydraten
56 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Ruchbrot im Brattopf
2 h 25 min
1.- August-Weggen
1 h 10 min
Osterkuchen
1 h 45 min
Getränkter Orangencake
1 h 30 min
Nidelwähe (Rahmkuchen)
45 min
Dinkel-Haselnussbrot
2 h 50 min
Meitschibei
1 h 30 min
Früchte-Nussbrötli
3 h 5 min
Berner Zopf
1 h 45 min
Weggli
2 h 5 min
Tessinerli
1 h 50 min
Sonntagszöpfe Zweierlei
2 h 10 min