Apparaten en accessoires
Caramel-Glacé
Voorbereiding. 10min
Totaal 9u.
6 Portionen
Ingrediënten
-
Caramel (weiche Caramel-Bonbons)150 g
-
Milch400 g
-
Zucker80 g
-
feinkörniges Salz1 Prise
-
Rahm, 30% Fettgehalt200 g
-
Eigelb4
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
6 g
Calorieën
1498 kJ /
357 kcal
Vetten
22 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
35 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Eiskalte Verführung
10 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Schokoladenglace
12u.
Luzerner Lebkuchen
55min
Apfelglace mit Kokosmilch
10min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4u. 50min
Nidletäfeli
2u.
Emmentaler Meringues
2u. 15min
Honig-Glace
17u. 45min
Nidelwähe (Rahmkuchen)
45min
Vanilleglace
12u.
Salz-Karamell-Toffees
1u. 45min
Bananensplit-Frappé
15min
Berner Zopf
1u. 45min