Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
- 50 g Gorgonzola
- 50 g Fontina, in Stücken (2-3 cm)
-
50
g Greyerzer, in Stücken (2-3 cm)
of 50 g Taleggio, in Stücken (2-3 cm) - 50 g Milch
- 50 g Butter
- 320 g Pasta getrocknet, Sorte Farfalle
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2272 kJ / 543 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti an Tomaten-Speck-Sauce
35 min
Spaghettini mit Knoblauch, Olivenöl und Cherry-Tomaten
25 min
Risotto Cinque P
30 min
Linguine mit Lachs-Wodka-Rahm
20min
Teigwaren mit Thonsauce
30 min
Paccheri mit Tomaten-Ricotta-Sauce
20min
Trenette mit Pesto
45min
Penne all'Arrabbiata
20min
Spaghetti alla Carbonara
30 min
Farfalle mit Spargeln, Speck und Safran
35 min
Conchiglie an frischer Tomatensauce mit Ziegenkäse
45min
Spaghetti mit Knoblauch, Olivenöl und Chili
30 min