Farfalle ai Quattro Formaggi
TM6 TM5

Farfalle ai Quattro Formaggi

3.8 (39 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 50 g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
  • 50 g Gorgonzola
  • 50 g Fontina, in Stücken (2-3 cm)
  • 50 g Greyerzer, in Stücken (2-3 cm)
    of 50 g Taleggio, in Stücken (2-3 cm)
  • 50 g Milch
  • 50 g Butter
  • 320 g Pasta getrocknet, Sorte Farfalle

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
2272 kJ / 543 kcal
Eiwitten
23 g
Koolhydraten
58 g
Vetten
26 g
Vezels
2 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten