Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
80
g Ziegenkäse (alle Sorten), mittelhart, in Stücken (2-3 cm)
of 80 g Parmesan, mittelhart, in Stücken (2-3 cm) - 20 g Olivenöl, nativ
- 1 Knoblauchzehe
-
300
g Rispentomaten, Samen entfernt und in Würfeln (0.5-1 cm)
of 300 g Cherry-Tomaten, aus der Dose, Samen entfernt und in Würfeln (0.5-1 cm) - 1 ½ TL feinkörniges Salz
- 1 Zweigchen frisches Basilikum, Blätter gewaschen und getrocknet
- 650 g Wasser
- 350 g Conchiglie oder andere Pastasorte
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1590 kJ / 380 kcal
- Eiwitten
- 12.7 g
- Koolhydraten
- 65.6 g
- Vetten
- 9.2 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti an Tomaten-Speck-Sauce
35 min
Gnocchi Tricolore
35 min
Penne mit Thon
35 min
Spanische Tomatensauce
25 min
Penne all'Arrabbiata
20 min
Tomaten-Spinat-Pasta
35 min
Spaghetti mit Knoblauch, Olivenöl und Chili
30 min
Spaghettini mit Knoblauch, Olivenöl und Cherry-Tomaten
25 min
Linguine alla Carbonara mit Zucchetti
30 min
Gemüse-Fideuà
40 min
Spaghettini mit Peperoni
50 min
Penne mit Tomaten, Schinken und scharfer Salami
45 min