Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
80
g Ziegenkäse (alle Sorten), mittelhart, in Stücken (2-3 cm)
of 80 g Parmesan, mittelhart, in Stücken (2-3 cm) - 20 g Olivenöl, nativ
- 1 Knoblauchzehe
-
300
g Rispentomaten, Samen entfernt und in Würfeln (0.5-1 cm)
of 300 g Cherry-Tomaten, aus der Dose, Samen entfernt und in Würfeln (0.5-1 cm) - 1 ½ TL feinkörniges Salz
- 1 Zweigchen frisches Basilikum, Blätter gewaschen und getrocknet
- 650 g Wasser
- 350 g Conchiglie oder andere Pastasorte
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1590 kJ / 380 kcal
- Eiwitten
- 12.7 g
- Koolhydraten
- 65.6 g
- Vetten
- 9.2 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomaten-Spinat-Pasta
35 Min
Penne mit Tomaten, Schinken und scharfer Salami
45min
Penne mit Broccoli, Salsiccia und Oliven
40 Min
Tortiglioni mit Poulet und schwarzen Oliven
35 Min
Spaghettini mit Peperoni
50min
Penne all'Arrabbiata
20 λεπτ.
Spaghettini mit Knoblauch, Olivenöl und Cherry-Tomaten
25min
Gemüse-Fideuà
40 Min
Spaghetti mit Knoblauch, Olivenöl und Chili
30min
Asiatische Gemüsereispfanne
55min
Spaghetti an Tomaten-Speck-Sauce
35 Min
Pasta mit Poulet, Champignons und grünen Bohnen
40 Min