Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 1500 g Wasser
- 1 TL feinkörniges Salz
- etwas Olivenöl
- 400 g Penne, oder andere Pastasorte
- 30 g Olivenöl, nativ
- 2 Knoblauchzehen
- 350 g Thon, aus der Dose, eingelegt in Salz oder Wasser, abgetropft
- 150 - 250 g Cherry-Tomaten, in Hälften
Vinaigrette
- 20 g Basilikumblätter
- 180 g Olivenöl, nativ
- 80 g Essig
- 1 TL feinkörniges Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 10 g Honig
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 483 kJ / 115 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 7.3 g
- Vetten
- 8.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hörnlisalat
35min
Penne all'Arrabbiata
20min
Tomaten-Spinat-Pasta
35min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40min
Spaghettini mit Knoblauch, Olivenöl und Cherry-Tomaten
25min
Hörnlisalat
30min
Chnoblibrot
15min
Peperoni-Salat
20min
Bohnen-Tomaten-Salat
30min
Teigwaren mit Thonsauce
30min
Spaghettini mit Peperoni
50min
Penne mit Tomaten, Schinken und scharfer Salami
45min