Salade niçoise

Salade niçoise

4.7 31 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
2 Portionen

Ingrediënten

  • Wasser
    500 g
  • Eier
    2
  • grüne Bohnen, frisch in Stücken (3-4 cm)
    100 g
  • Schalotte halbiert
    1
  • Weissweinessig
    20 g
  • Dijonsenf
    1 - 2 TL
  • Olivenöl
    40 g
  • Salz
    ¼ TL
  • Pfeffer, gemahlen
    ¼ TL
  • Lattichsalate (nur Herzen) , in Stücke gezupft
    2
  • Tomaten geachtelt
    2
  • grüne Peperoni in dünnen Streifen
    ½
  • Oliven, schwarz entsteint
    40 g
  • Thunfisch, aus der Dose, in Lake naturell (Abtropfgewi. 140 g), abgetropft
    1 Dose
  • Sardellenfilets in Öl (optioneel) abgetropft
    8
  • Basilikum, frisch abgezupft
    4 Stängel

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 26 g
Calorieën 2036 kJ / 486 kcal
Vetten 37 g
Vezels 4.1 g
Koolhydraten 7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...