Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g Zwiebeln, geviertelt
- 80 g pflanzliches Öl
- 20 g Ingwer, frisch, geschält, in Scheiben (2 mm)
- 4 Knoblauchzehen
- 2 grüne Chilischoten, halbiert, nach Wunsch entkernt
- 2 Kardamomkapseln, schwarz, leicht eingedrückt
- 4 Nelken
- 1 Zimtstange
- 1 TL Kurkuma, gemahlen
- 1 TL Weizenmehl
- 1 TL Salz
- 600 g Pangasiusfilets, frisch oder tiefgekühlt, aufgetaut, ohne Haut, in Stücken (3-4 cm)
- 160 g Kokosnusscreme
- 90 g Wasser
- 25 g Limettensaft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1743 kJ / 417 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 31 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Süsskartoffel-Tomatensuppe mit Curry-Croûtons
40min
Panang-Curry
45min
Poulet mit Sesamsauce und Reis
40min
Rindsfleischtopf mit Kartoffeln und Nudeln
1 Std. 40 Min
Gemüsereis mit Fleisch
50min
Schnelles Thai-Curry mit Poulet
40min
Chili-Limetten-Poulet mit Blumenkohlreis
1 Std. 10 Min
Fleischbällchen in spanischer Sauce
55min
Champignon-Kartoffeleintopf
1h
Orientalisches Rindsragout mit Perlencouscous
40min
Scharfes Ingwer-Poulet
45min
Crevettencurry mit Topinambur
45min