Low Meat Cannelloni mit Krautstiel

5.0 5 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
6 Portion

Ingrediënten

Füllung
  • Knoblauchzehe
    2 - 3
  • Stangensellerie in Stücken (4 cm)
    360 g
  • Karotten in Stücken (4 cm)
    100 g
  • Zwiebeln halbiert
    200 g
  • Wasser
    50 g
  • Olivenöl
    30 g
  • Frischkäse
    100 g
  • Haferflocken
    100 g
  • Rindshackfleisch zerzupft
    150 g
  • Kräutermischung der Provence
    2 TL
  • Salz
    2 TL
  • Pfeffer, gemahlen
    1 TL
Béchamel
  • Parmesan in Stücken (3 cm)
    100 g
  • frische Petersilie abgezupft
    20 g
  • Butter in Stücken
    100 g
  • Milch
    900 g
  • Weissmehl
    85 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer, gemahlen
    ½ TL
  • Muskatnuss, gemahlen
    ½ TL
Fertigstellung
  • Krautstiel entstrunkt, grob gehackt
    200 g
    200 g Blattspinat, frisch, oder Mangold
  • Mozzarella abgetropft, gezupft
    125 g
  • Cannelloni ohne vorkochen
    300 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Natrium 1827.3 mg
Eiwitten 32.9 g
Calorieën 3623.4 kJ / 866 kcal
Vetten 53.6 g
Vezels 7.2 g
Verzadigd vet 24 g
Koolhydraten 79 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...