Timatar Wali Macchi (Kabeljau in Tomatensauce)

Timatar Wali Macchi (Kabeljau in Tomatensauce)

2.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
4 Portionen

Ingrediënten

  • Kabeljaufilets frisch, ohne Haut, ohne Gräten, in dicken Stücken (à ca. 120 g)
    4
  • Salz
    1 ¼ TL
  • Cayennepfeffer
    ½ TL
  • Kurkuma, gemahlen
    ¼ TL
  • pflanzliches Öl und etwas mehr zum Braten
    50 g
  • Fenchelsamen
    1 TL
  • schwarze Senfkörner
    1 TL
  • Zwiebeln geviertelt
    170 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • gehackte Tomaten (400 g)
    1 Dose
  • Kreuzkümmel, gemahlen
    2 TL
  • Garam Masala (siehe Tipp)
    ½ TL

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 25 g
Calorieën 1137 kJ / 272 kcal
Vetten 15 g
Koolhydraten 10 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...