Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g Korianderblätter, frisch
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 60 g Tomaten, halbiert
- 60 g Öl
- 15 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 3 Knoblauchzehen
- 1 TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 TL Koriander, gemahlen
- ¼ TL Chili, gemahlen
- 2 Nelken
- 2 Kardamomkapseln
- 20 g Mandeln, gemahlen
- 150 g Kokosmilch
- 150 g Vollrahm
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 30 g Butter
- 100 g Tintenfisch, ganz, mittelgross, nur die Tube, ausgenommen und in Streifen
- 12 Crevetten, roh, geschält, gross
- 100 g Kabeljaufilet, enthäutet, in Streifen (2 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1849 kJ / 442 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 39 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kokossuppe Tom Kha Gai
35 Min
Coq au vin
2j
Rinds-Laab
1 godz. 5 min
Sizilianischer Crevettensalat
40 min
Crevettencurry
35 Min
Muscheln nach Seemannsart
30 min
Grünes Poulet-Curry
55 Min
Crevetten Sweet and Sour
40 min
Scharfes Ingwer-Poulet
45 Min
Crevettencurry mit Topinambur
45 Min
Muscheln in Weissweinsud
35 Min
Linguine mit Lachs-Wodka-Rahm
20 min