Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Olivenöl, nativ
- 2 Knoblauchzehen
- 2 - 3 Zweigchen Thymian, frisch, Blättchen gewaschen und getrocknet
- 400 g Cherry-Tomaten, in Hälften
- 40 g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
- 15 - 20 g Steinpilze, getrocknet, 20 Min. in lauwarmem Wasser eingeweicht und ausgedrückt
- 300 g Auberginen, in Würfeln (1-2 cm)
- 1 TL Salz
- 350 g Pasta getrocknet, Sorte Bucatini
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1992 kJ / 476 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rigatoni mit Peperoni-Sauce
30min
Tumbet (Mallorquinischer Gemüsegratin)
1h 15 min
Paccheri mit Tomaten-Ricotta-Sauce
20 min
Spaghettini mit Knoblauch, Olivenöl und Cherry-Tomaten
25 min
Backofen-Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
30min
Gedämpfte Auberginene mit Reis
1h
Parmigiana al forno
1h 50 min
Penne alla Puttanesca
35 Min
Hörnlisalat mit Zucchetti
30min
Pappardelle mit Rucola und Ricotta
1h
Spaghettini mit Peperoni
50min
Frische Tagliatelle mit Steinpilzen
1h