Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Olivenöl, nativ
- 2 Knoblauchzehen
- 2 - 3 Zweigchen Thymian, frisch, Blättchen gewaschen und getrocknet
- 400 g Cherry-Tomaten, in Hälften
- 40 g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
- 15 - 20 g Steinpilze, getrocknet, 20 Min. in lauwarmem Wasser eingeweicht und ausgedrückt
- 300 g Auberginen, in Würfeln (1-2 cm)
- 1 TL Salz
- 350 g Pasta getrocknet, Sorte Bucatini
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1992 kJ / 476 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghettini mit Knoblauch, Olivenöl und Cherry-Tomaten
25 dk
Gedämpfte Auberginene mit Reis
1sa
Tumbet (Mallorquinischer Gemüsegratin)
1h 15min
Parmigiana al forno
1 Std. 50 Min
Pesto-Lasagne mit Kartoffeln und grünen Bohnen
2sa
Spaghettini mit Peperoni
50 dk
Minestrone
45min
Focaccia mit Salsiccia
2sa
Penne alla Puttanesca
35min
Gemüse-Fideuà
40min
Backofen-Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
30 dk
Rotolo mit Pilzen und Peperoni
2 Std. 15 Min