Bucatini mit Auberginen, Tomaten und Steinpilzen

Bucatini mit Auberginen, Tomaten und Steinpilzen

4.2 46 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 50min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Olivenöl, nativ
    50 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Thymian, frisch Blättchen gewaschen und getrocknet
    2 - 3 Zweigchen
  • Cherry-Tomaten in Hälften
    400 g
  • Parmesan in Stücken (2-3 cm)
    40 g
  • Steinpilze, getrocknet 20 Min. in lauwarmem Wasser eingeweicht und ausgedrückt
    15 - 20 g
  • Auberginen in Würfeln (1-2 cm)
    300 g
  • Salz
    1 TL
  • Pasta getrocknet, Sorte Bucatini
    350 g
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    1 Prise

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 18 g
Calorieën 1992 kJ / 476 kcal
Vetten 15 g
Vezels 8 g
Koolhydraten 68 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...