Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gemüse
- 400 g Kartoffeln, festkochend, geschält, in Scheiben (5 mm)
- 300 g Auberginen, in Scheiben (5 mm)
- 300 g Zucchetti, in Scheiben (5 mm)
- 80 g Olivenöl
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
Sauce
- 1 Bund Petersilie (ca. 20 g), Blätter abgezupft
- 2 Knoblauchzehen
- 300 g rote Peperoni, in Stücken (3 cm)
- 20 g Olivenöl
- 500 g Tomaten, geviertelt
- ½ TL Salz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1516 kJ / 365 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe de chalet (Freiburger Gemüsecremesuppe)
40 min
Backofen-Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
30 min
Gedämpfte Auberginene mit Reis
1j
Parmigiana al forno
1h 50min
Blumenkohl-Linsen-Curry
45 Min
Linsen-Moussaka
2j 30 menit
Indisches Gemüsecurry
1h 10 min
Gemüseeintopf
45 Min
Peperoni-Salat
20 min
Knoblauch-Ingwer-Bohnen
20 min
Bucatini mit Auberginen, Tomaten und Steinpilzen
50 menit
Kartoffel-Zucchetti-Tortilla
1h 10 min