Auberginen-Linsensalat

4.7 28 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
2 Portionen

Ingrediënten

  • Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
    1 EL
  • Aubergine in Würfeln (1-2 cm)
    380 g
  • rote Zwiebeln in Scheiben (0,5 cm)
    80 g
  • rote Peperoni in Würfeln (1-2 cm)
    100 g
  • Chilipulver
    3 - 4 Prisen
    3 - 4 Prisen Chiliflocken
  • Salz
    1 TL
  • Honig
    2 TL
  • Linsen, aus der Dose abgetropft
    240 g
  • Kräutermischung, frisch Blättchen abgezupft
    1 Bund
  • Knoblauchzehe
    1
  • Dijonsenf
    1 TL
  • Himbeeressig
    20 g
    20 g Balsamico Bianco
  • Olivenöl
    25 g
  • Wasser
    20 g
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    ½ TL
  • Rosinen
    1 - 2 EL
  • Feta
    100 g
  • Minze, frisch zum Garnieren

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 1932.5 mg
Eiwitten 21 g
Calorieën 2690 kJ / 643 kcal
Vetten 39.1 g
Vezels 18.7 g
Verzadigd vet 11.4 g
Koolhydraten 58.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...