![Orangen-Lachs mit Brokkoli-Couscous Orangen-Lachs mit Brokkoli-Couscous](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/11708F94-3179-4C4D-857B-6E9A67FA4351/Derivates/CA19ECDA-2963-4C46-BFD5-3F086F071367.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Orangen-Lachs
- 2 Orange, Bio, Schale einer halben Orange dünn abgeschält und Saft ausgepresst
- 10 g Ingwer, frisch, geschält, in dünnen Scheiben
- 80 g Sojasauce
- 3 Knoblauchzehen
- 1 Lachsfilet, frisch, ohne Haut (ca. 600-700 g)
- 5 Zweigchen Thymian, frisch, Blätter abgezupft
Brokkoli-Couscous
- 550 g Brokkoliröschen
- 10 g Butter
- 20 g Olivenöl
- 1 Knoblauchzehe
- 1 TL Paprika edelsüss
- ½ TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 50 g Wasser
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1703 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 4.8 g
Alternatieve recepten
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping
50min
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping (2 Portionen)
50min
Sweet Chili Poulet mit Kabissalat
2h
Pouletbrust Metaxa
1h
Weisse Bohnen-Eintopf mit Fenchel und Salsiccia
55min
Parmigiana al forno
1 Std. 50 Min
Ofenlachs mit Kräuter-Pesto
50min
Kerala Fisch Curry
30min
Minestrone mit Kichererbsen
40min
Bohnensalat mit Kartoffeln und Gemüsevinaigrette
50min
Poulet mit Sesamsauce und Reis
40min
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40min