Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Zwiebeln
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 50 g natives Olivenöl extra
- 1000 g Venusmuscheln, frisch, gesäubert
- 1 Prise Paprika, gemahlen
- 50 g Weisswein
-
150
g Fischbrühe
of 150 g Wasser, mit 1 TL Salz - 2 TL frische Petersilie, gehackt, nur die Blätter
- 1 TL Paniermehl
- ½ TL Salz (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 980 kJ / 235 kcal
- Eiwitten
- 15.85 g
- Koolhydraten
- 9.08 g
- Vetten
- 14.98 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2h
Indisches Lammcurry
1 Std. 30 Min
Meeresfrüchte Korma
40min
Glasiertes Schweinefleisch auf Vermicelli
1 Std. 20 Min
Rinds-Laab
1 godz. 5 min
Miesmuscheln in scharfer Tomatensauce
45min
Crevettencurry
35min
Grünes Poulet-Curry
55 min
Crevetten Sweet and Sour
40min
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1 Std. 30 Min
Linguine mit Scampi und Zitronensauce
20 Min
Muscheln in Weissweinsud
35min